traditionele keuken stijl

Traditioneel
De traditionele keukens hebben een formeel, elegant uitzicht kenmerkend aan Amerikaanse en Europese huizen van de 18de, 19de en vroege 20ste eeuwen.

Eigenschappen:

  • Het vormen van de kroon en van de kabel, fluting, corbels en andere ornamentation en versiering
  • Kabinetten in kers, okkernoot en mahonie
  • Verhoogde kabinet deurstijlen
  • Antieke inrichtingen en toestellen
  • Hout, steen of andere natuurlijke materialen

Victoriaans: Elegantie is het kernwoord wanneer het over Victoriaanse keukens gaat. De kathedrale boogdeuren en de verhoogde panelen komen op het tafereel, geaccentueerd door het mooie vormen en versieringen. Donkere en zware houtsoorten zijn het best voor de kabinetten.

Italiaans: Heel erg zoals de Victoriaanse stijl, baseert een keuken Italiaanse keuken zich op elegante gedetailleerde kabinetten, vooral die met speciale vormen en versieringen. Meestal roomkleurig geschilderd met ingewikkelde verhoogde panelen bekleed, scheppen deze een prachtig geheel.

Gregoriaans: Formeel is het kernwoord bij het ontwerpen van een Gregoriaanse keuken. Gebruik houtsoorten als kers, okkernoot en mahonie voor uw kabinetten. Vierkante paneel deuren zijn typisch, zoals de zware kroon vormen en gestapelde kabinetten die tot aan het plafond reiken. De zwarte accenten (zoals een geschilderd zwart eiland) zijn niet ongewoon.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven