Bouwdroger

Waarom u een bouwdroger zou moeten gebruiken

Een bouwdroger is, in tegenstelling tot tijdens of na de bouw te drogen met verwarming, enorm kostenbesparend. Als de bouw wind- en waterdicht is, kan u dankzij een bouwdroger tot 300% besparen gedurende de eerste vijf jaar na oplevering.
Een bijkomend voordeel is dat de bouwtijd aanzienlijk wordt ingekort. Schilders, stukadoors en andere vakmannen kunnen tenslotte gewoon doorwerken. Ten slotte zijn er, wanneer u een bouwdroger gebruikt, opmerkelijk minder vochtproblemen achteraf.

Droogtijden

Droogtijden kunnen haast niet exact worden bepaald. Wel zeker is dat u met de hulp van de juiste bouwdroger tot 70% sneller kan drogen in vochtige periodes van het jaar dan met natuurlijke droging.
Om zeker te weten of bouwmaterialen droog genoeg zijn om verder bewerkt te worden, kan u allerhande meetapparatuur gebruiken. Uw vakman heeft die zeker bij de hand.

Waterschade? Een bouwdroger biedt de oplossing

Dankzij hun grote ontvochtigingscapaciteit kunnen bouwdrogers ruimtes die waterschade geleden hebben zeer snel drogen. U kan het droogproces nog meer versnellen door bouwdrogers en ventilatoren te combineren.

Bouwdroger zkt. verwarming

U kan de droogtijd aanzienlijk inkorten door de temperatuur in de te drogen ruimte te verhogen. Wanneer u ervoor kiest om uw bouwdroger te combineren met een kachel moet u er zeker op letten dat de kachel niet te dicht bij de bouwdroger komt te staan. Hierdoor kan de bouwdroger de warme lucht van de kachel aanzuigen waardoor het rendement sterk naar beneden wordt gehaald.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven