Spanplafonds: egale schoonheid

Heeft u een beschadigd plafond en bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw plafond terug mooi egaal te krijgen? Zoek dan niet verder en probeer spanplafonds. Dit zijn stukken kunststof (meestal pvc) die over een bestaand plafond worden gespannen. Het opspannen van dit “valse” plafond gebeurt aan de hand van temperatuurverschillen. Voor de kamer wordt opgewarmd (40 à 60 graden Celsius), worden de profielen waarin de kunststof word gespannen, bevestigd op het plafond en de muren.

Spanplafonds bieden enkele esthetische en praktische voordelen. Eerst en vooral kunnen plafonds er erg gemakkelijk mee gerenoveerd worden. Bovendien zijn er verschillende kleuren mogelijk zodat u eenvoudig kan spelen met verschillende stijlen. Het is ook vrij goed mogelijk om verlichting in te werken in een spanplafond.

De praktische voordelen komen vooral voort uit de snelle en gemakkelijke plaatsing van spanplafonds. Er zijn immers geen grote werken of verhuizingen voor nodig. Bovendien kunnen spanplafonds gedemonteerd en hergebruikt worden. Verder zijn ze antistatisch en kunnen ze erg eenvoudig onderhouden worden. En als dat nog niet genoeg is: spanplafonds zijn 100% recycleerbaar en u krijgt er al snel 15 jaar garantie op. Wie dus op zoek is naar een waardig en duurzaam alternatief voor een bestaand plafond, moet zeker even stilstaan bij spanplafonds.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven