Kleur trends in de slaapkamer

De kleur trends in de slaapkamer zijn allemaal gebaseerd op het creëren van een persoonlijke ruimte die de aller diepste verlangens uitdrukt. Voor velen van ons betekend dit een plaats waar we ons kunnen ontspannen en herbronnen.

Mensen willen hun leven vereenvoudigen, en we zien die trend dan ook terug komen in de slaapkamer en eigenlijk doorheen het ganse huis. Dit is gebleken uit de studie van een niet-winstgevende internationale groep van meer dan 1100 ontwerpers die jaarlijks samenkomen om de nieuwe kleur trends in de industrie, mode interieur design en auto sector te voorspellen. Ze voorspellen dat de omgeving ook een belangrijke rol zal blijven spelen in de slaapkamer, zo zullen dit vooral op elkaar afgestemde tinten zijn die we van de natuur geleend hebben.

Deze rustieke slaapkamer demonstreert de groeiende tendens naar natuurlijke neutralen. Deze tinten, vooral tinten van middel tot donker bruin, zijn perfect voor de slaapkamer omdat ze onze zielen voeden en tevredenstellen.. In 2008, gaan we blijven beiges zien, bruin kleuren die zullen zich meer naar aardachtige en grondachtige kleuren neigen, om zo de kleuren van rots, steen en grond te weerspiegelen.

Groene en bruine kleuren zijn een klassieke combinatie die heel erg populair is momenteel. Het is een perfecte combinatie voor de slaapkamer om het het warm aanvoelt. En dat is hoe u zich wil voelen in uw slaapkamer, heel comfortabel

U moet echter goed opletten dat u de juiste tinten groen kiest, sommige tinten zijn niet erg mooi met huidskleur. U moet iets fris en licht kiezen, niet te diep of verzadigd.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven