Tv makelaar

Dit programma dat aan zijn eerste seizoen bezig is in Vlaanderen wordt gepresenteerd door Pascale Naessens en Jo De Poorter. Samen helpen ze de mensen die een huis zoeken verder bij hun zoektocht naar de juiste woning. Terwijl ze verkopers begeleiden bij de verkoop van hun woning.

Gedurende het programma worden een 3tal woning bezocht waaruit de potentiële koper dan op het einde van de aflevering zijn keuze maakt. Wanneer er beslist is welk huis ze nemen, wordt er een bod gedaan.

Er zijn telkens ook 2 deskundigen aanwezig, elk met hun eigen taak.
De architect geeft de mensen een objectieve analyse van het huis dat ze bezichtigen. Hij zorgt ervoor zowel de troeven als de gebreken van elke woning duidelijk zijn voor de potentiële kopers in het programma. Als je dus goed oplet kom je ook belangrijk aandachtspunten te weten bij het kopen van een nieuwe woning.
De interieurarchitect zorgt er dan weer voor dat een woning die verkocht moet worden zich in de best mogelijke staat bevind. Hij zorgt dus voor hier en daar een likje verf en indien het nodig is een herschikking van de meubels, op die manier kan hij een ruimte er veel aantrekkelijker laten uitzien en er de best mogelijk prijs uithalen.

Donderdag 22u00

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven