Feng shui tips voor renovatie en verbouwing

Denk u eraan om uw huis te verbouwen of te renoveren? Als u dat van plan bent, neem dan zeker wat tijd om de Feng Shui principes te bekijken en ervoor te zorgen dat deze principes ook toegepast worden bij uw verbouwingen, zo wordt uw renovatie zeker een succes. Denk na over hoe de verbouwingen de energiestroom in uw huis zal wijzigen en gebruik de feng shui om de beste resultaten te hebben voor uw familie.

Feng shui kennis gaat over uw verbinding met uw onmiddellijke omgeven en de invloed ervan op uw gezondheid, welzijn en algehele kwaliteit van uw leven, dus, feng shui zou een belangrijk item moeten zijn op uw lijst voor uw verbouwingen. Als u gaat renoveren omdat uw familie aan het groeien is, dan zijn hier enkele feng shui tips die u kan volgen:

Maak een evenwichtige ruimte voor elk lid van de familie, dit wil zeggen als u 2 extra slaapkamers moet bijmaken, zorg er dan voor dat deze enigszins dezelfde grootte hebben. Een kleine en een grote slaapkamer geeft minder balans. Je wil je kinderen laten voelen dat ze even geliefd zijn en dat ze beide dezelfde verzorging krijgen. Als je ze beide een andere kamer geeft, dan zal dit steeds vragen en discussies op leveren.

Met al het belang dat de keuken als hart van ons huis heeft en het feit dat deze ruimte sterk verbonden is met overvloed, wil u de stroom niet wijzigen zodanig dat de keuken een plaats is waar u thuiskomt. De keuken direct kunnen zien vanuit de slaapkamer is ook geen goede feng shui.

Onderschat niet het belang van verlichting. Voor in ruimtes waar er een klein beetje daglicht is, bespreek het verlichting plan grondig op voorhand met de architect of uw aannemer om er zeker van te zijn dat er aan uw behoeften voldaan word.

Vertrouw uzelf met de basisprincipes van de Ba-Gua, of de energie kaart van uw ruimte, evenals met de interactie van de vijf elementen, om er zeker van te zijn dat u een goede basis heeft voor de energie stroom in uw ruimte. Bijvoorbeeld, laat ons zeggen dat u aan het zuiden van uw huis wil verbouwen en u bent materialen en kleuren aan het kiezen. Wetende dat zuid verbonden is met het element vuur, dan wil u materialen met een overheersende zwarte of blauwe kleur vermijden aangezien dit water element kleuren zijn en water dooft vuur waardoor deze kleuren zullen zorgen voor een verzwakking van de energie in dat gedeelte van uw woning.

Blijf feng shui verkennen, start bij de basis principes en ga zo verder naar de meer geavanceerde niveaus. De beslissing om uw feng shui kennis te gaan toepassen in uw leven, zal waarschijnlijk één van de beste beslissingen zijn die u ooit gemaakt heeft voor uw eigen gelijk en welzijn.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven