Design verlichting: sfeer in stijl

Wie een woonkamer of slaapkamer tot in de puntjes wil afwerken, kan op zoek gaan naar design verlichting. Zo bepaalt u niet alleen de belichting, maar ook de sfeer in uw huis. Design verlichting koopt u echter niet zomaar. U moet er immers voor zorgen dat de verlichting past bij het totaalconcept van de kamer waarin de design lampen worden aangebracht. Ga dus altijd eerst goed na wat de mogelijkheden zijn en denk na over wat u precies wil bereiken. U kan mikken op knusheid en gezelligheid of u kan er eerder naar streven om stijl en klasse weer te geven.

Niet enkel het design van de lampen is belangrijk. Ook de plaatsing kan bijdragen tot een stijl- en sfeervolle ruimte. Denk bijvoorbeeld aan wandlichten, vloerspotjes en hangende lampen. De mogelijkheden zijn legio, dus neem de tijd om te beslissen wat het beste past bij uw concept.

Zoals altijd hoort bij design ook een prijskaartje. Als u uw aankoop echter goed voorbereid, vindt u zeker iets dat past bij uw budget. Artecnica, Artemide, Droog of Leitmotiv, het zijn slechts enkele van de vele merken die design verlichting aanbieden. Leg uw oor zeker eens te luister bij een specialist, die de voor- en nadelen van de verschillende merken voor u op een rijtje kan zetten.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven