Lichtschakelaars

Bij het zoeken naar lichtschakelaars voor uw woning, vraagt u zich best op voorhand enkele zaken af. Als daar zijn: welk design wil u? Hoe veel wil u betalen? En welk type (technisch dan) lichtschakelaar hebt u nodig volgens uw elektriciteit? Voor dit laatste aspect laat u zich best eens informeren door een vakman of gespecialiseerde firma.

De tijd dat een lichtschakelaar puur functioneel was, is voorbij. Dat is goed nieuws als u een stijlvol (modern, klassiek of design) interieur hebt. Want op die manier kan u uw schakelaars vlot afstemmen op de rest van uw binnenhuisinrichting. Roestvrij staal, mooi gestileerd, retro of minimalistisch: lichtschakelaars zijn er in alle kleuren, maten, gewichten en zelfs vormen: zo vindt u tegenwoordig zelfs schakelaars met ronde knoppen.

Ook bij het type schakelaar staat u voor tal van keuzes. De (klassieke) drukschakelaar, schuifschakelaar, draaischakelaar of tuimelschakelaar: afhankelijk van het doel, vindt u tal van gespecialiseerde firma’s. Tussen haakjes: wist u dat een schakelaar tegenwoordig niet louter mechanisch hoeft te zijn? Er zijn ook al veel digitale schakelaars op de markt die, met een druk op de knop, gewoon kiezen tussen een 0 (licht uit) en 1 (licht aan).

Op zoek naar producten over verlichting, dan kan u die in onze shop alle verlichting producten terug vinden.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven