Sfeerhaarden: meer dan gezelligheid

Sfeerhaarden zijn meer dan ooit ‘hot’. De mensen die ze aanschaffen zijn vooral op zoek naar twee dingen: gezelligheid en een extra touch in hun interieur. Sfeerhaarden hebben het beide te bieden: het vurige vlammenspel en de extra warmte zorgen voor een niet te evenaren gevoel van behaaglijkheid en knusheid in huis. Vooral in de donkere en koude wintermaanden is dit een niet te versmaden troef.

Maar sfeerhaarden zorgen ook voor een trendy element in de woonruimte. Ze kunnen immers in de meest uiteenlopende uitvoeringen geleverd worden. Van klassiek rustiek tot modern minimalistisch. Wie even zoekt, vindt vast een sfeerhaard die precies past bij zijn of haar binnenhuisinrichting. Bovendien kunnen de meeste modellen ingebouwd worden, zodat uw sfeerhaard naadloos aansluit op het totaalconcept van de woning.

Wat de meeste mensen echter niet weten, is dat sfeerhaarden nog meer te bieden hebben dan dat. Ze zorgen immers niet alleen voor sfeer, ze zijn doorgaans ook efficiënter dan gewone houtgestookte haarden. Nogal wat sfeerhaarden zijn afgesloten en halen daardoor een hoger rendement dan klassieke haarden. Bovendien bieden veel sfeerhaarden ook zuinigere verbrandingsmethoden en -materialen, zoals bio-ethanol. Zo heeft u bijvoorbeeld ook geen grote opslagruimte voor brandhout meer nodig.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven