Sierradiatoren: de warmtegladiatoren in huis

Waarom een gewone radiator nemen als u een sierradiator kunt kiezen die het even warm houdt in huis. Gewone radiatoren zijn kaal, ongezellig en vallen meestal meteen op wanneer u de woonruimte binnenkomt. Omdat ook u een gezellige thuis verdient en omdat interieurvormgeving de laatste jaren aan een stevige opmars is begonnen, kwam men met sierradiatoren op de markt.

Een sierradiator sluit aan bij uw interieur en geeft extra sfeer in de huiskamer. Dit terwijl de sierradiator u even lekker warmte biedt als een klassieke radiator.

U heeft andere dingen gehoord over sierradiatoren? Dat kan. Door de band genomen hebben sierradiatoren iets minder vermogen dan een gewone radiator. Ze worden ook vaak handdoekdrogers genoemd. Het is echter wel zo dat het vermogen van sierradiatoren de laatste jaren gevoelig is gestegen. In die mate zelfs dat het nu perfect mogelijk is om wel een volledige ruimte te verwarmen met een sierradiator.

Sierradiatoren zijn ook ideaal als randelement, ams ‘versiering’, zoals het woord het eigenlijk zelf al zegt. In combinatie met gewone verwarming is dit ideaal. Hoe dan ook bestaan er afhankelijk van het type en van de ruimte waarin ze komen te staan ook sierradiatoren die als hoofdverwarming kunnen gebruikt worden. Daarvoor moet je door je installateur laten berekenen hoeveel watt je nodig hebt in een bepaalde ruimte en dit vergelijken met het vermogen van de radiator.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven