Afrikaanse Padoek

Afrikaanse padoek is een prachtige houtsoort die een warme en fel oranje kleur heeft. Hoe langer u padoek in huis heeft, hoe donkerder het hout zal worden. Dit kan een voordeel zijn, als donkeroranje padoek is wat u wilt. Is dat het niet, dan is het van belang dat u dit op voorhand weet.

Het voordeel van Afrikaanse padoek

Het voordeel van Afrikaanse padoek of padoek in het algemeen, is dat het een houtsoort is die niet leeft. Daarmee bedoelen we dat padoek niet zal scheuren of geen barsten zal vertonen na verloop van tijd. Ook vervorming is geen probleem voor deze stevige en zeer stabiele houtsoort.

De padoek look

Padoek heeft een grove nerf en is bijzonder geschikt voor uw terras. Houdt u van iets gewaagds? Mag het al ’s iets anders zijn? Dan is padoek precies wat u zoekt. U kende padoek nog niet? Dat dacht u maar! Padoek is door zijn stevigheid een felbegeerde houtsoort voor bv. Biljartkeus, gitaarhalzen, fineerwerk, lijsten, handvaten, enz.

Blijf niet achter, kies voor padoek

Padoek geraakt steeds beter gekend. Wellicht mede door het feit dat tropische houtsoorten tegenwoordig steeds meer geliefd worden en worden gebruikt voor toepassingen in huis.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven