Creatief met vloertegels

Bent u van plan om uw huis in te richten met vloertegels? Dan heeft u heel wat keuzes te maken. Deze soort van vloerbedekking heeft immers zoveel verschillende mogelijkheden dat het soms even zoeken kan zijn. U kan kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en legrichtingen. Samen zijn deze keuzes bepalend voor de sfeer die wordt opgeroepen in een ruimte.

Laat ons eerst eens kijken naar de voordelen van vloertegels. Ze zijn immers niet enkel klassevol, maar ze zijn ook vrij onderhoudsvriendelijk. Vele tegelsoorten zijn zo goed als onverslijtbaar, al wordt natuurlijk veel bepaald door de kwaliteit die u kiest en hoeveel geld u bereid bent uit te geven aan uw vloertegels.

Vloertegels laten erg veel creativiteit toe. Zo kan u verschillende ruimtes van elkaar onderscheiden door er tegels met verschillende afmetingen, kleuren en legrichtingen te gebruiken. Of u kan twee verschillende ruimtes net op elkaar laten aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan een woonkamer en een open keuken die in elkaar overlopen door dezelfde tegels te gebruiken. Alle mogelijke sferen kunnen opgroepen worden met vloertegels: modern, klassiek, rustiek of trendy.

Hou bij de keuze van uw tegels wel rekening met mogelijke verwarmingsystemen. Laat u dus adviseren bij een speciaalzaak zodat u bij de plaatsing van de tegels niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Berichten gemaakt 388

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven