De perfecte bevloering voor uw huis

De bevloering is de manier bij uitstek van vele decorateurs om de totale blik van het huis te bepalen. Een goeie bevloering kan nieuw leven in een ruimte blazen. Het is de basis van een goed binnenhuis design wanneer het samen met een op voorhand bepaald kleurenschema gebruikt word.

Er zijn vele soorten, kleuren en types bevloering. De populairste bevloering is de houten vloer, maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden die het overwegen waard zijn. Houten vloeren hebben een kleine voorsprong op andere soorten bevloering omdat ze door de jaren heen hun sterkte al bewezen hebben, hun duurzaamheid en verscheidene andere unieke eigenschappen maken een houten vloer superieur. Houten vloeren zijn heel aangenaam om op te lopen, wanneer er een object op valt zal de schade miniem zijn en het uitzicht van zo een vloer is natuurlijk heel aangenaam. Dit zijn dan ook de belangrijkste punten waarom u een houten vloer kan overwegen. Een houten vloer zorgt bovendien voor een veel gezondere omgeving dan vele andere types vloerbedekking aangezien een houten vloer stof, stuifmeel en andere allergie veroorzakende stoffen opneemt in plaats van uitstoot.

De gelamineerde vloer is ook zeer populair vanwege de duurzaamheid, kosten en eenvoud van installatie. De kwaliteit van een gelamineerde vloer verschilt in die mate dat de hogere eindproducten een grotere duurzaamheid en meer bestand zijn tegen schade- en vochtigheid. Deze producten zijn meestal iets duurder, maar zijn dan wel gefabriceerd door bedrijven die reeds jaren ervaring hebben in deze sector. De goedkopere merken van laminaat, zullen heel wat sneller verslijten en er zal heel wat sneller schade zichtbaar zijn. Het gevoel dat u uw huis wil geven van rustiek tot klassiek hout, kan zeker met gelamineerde vloeren verkregen worden, maar in tegenstelling tot hardhout zullen de gelamineerde vloeren hun kwaliteit niet verliezen, ze zullen niet van kleur veranderen en hun resistentie tegen water en krassen is veel hoger.

Een ander type van populaire bevloering is amtico bevloering. De bevloering van amtico levert de grootste waarde voor bijna elke klant omdat een amtico vloer natuurlijke schoonheid combineert met stijl, ontwerp, levensduur en bovendien zeer gemakkelijk te onderhouden is. Een amtico bevloering voelt zo echt aan, het kan het patroon van natuurlijke stenen, hout en andere materialen probleemloos weergeven zonder dat er ergens een herhalend karakter verschijnt. De vloeren zijn bestand tegen krassen, vlekken en zijn voorzien van antislip, dit maakt dit type vloer dan ook perfect geschikt om te gebruiken in de badkamer.

Berichten gemaakt 389

Één gedachte over “De perfecte bevloering voor uw huis

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven