Marmer tegels

Marmer tegels met een ver verleden

Marmer wordt al sinds jaar en dag gebruikt als materiaal in de bouwsector. Dit komt omdat marmer simpelweg klasse uitstraalt.

Marmer tegels zijn er in de meest uiteenlopende kleuren en schakeringen. Bovendien zijn marmer tegels geschikt voor binnen en voor buiten.

Marmer tegels in de badkamer

Marmeren tegels kunnen zeer eenvoudig onderhouden worden en kunnen daarom perfect in een badkamer worden ingepast. Deze natuursteenvorm geeft aan uw badkamer een uiterst luxueuze uitstraling.

Marmer tegels zijn bestand tegen belasting door normaal gebruik. Dat betekent dat u niet extra voorzichtig hoeft te zijn met uw marmer tegels, maar dat u tegelijk ook niet met een drilboor te werk hoeft te gaan.

Het voordeel van marmer tegels is dat ze bijzonder kras- en slijtvast zijn. Denk er wel aan dat marmer tegels wel heel glad kunnen zijn, zeker in combinatie met water. En dat laatste komt natuurlijk regelmatig voor in badkamers. Misschien is een antisliplaag wel een oplossing voor uw marmer tegels in de badkamer. Op die manier combineert u de uitstraling van marmer tegels met een optimale veiligheid tijdens uw dagelijkse bezigheden.

Kiest u voor een vloer met marmer tegels, ga dan ten rade bij een vloerspecialist.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven