Parketschuurmachine huren of kopen?

parketschuurmachine

Parket zit helemaal in de lift. Maar zoals u ook wel weet, vergen houten vloeren ook grondig onderhoud. Hier vindt u meer informatie over parketschuurmachines, waarvoor ze gebruikt worden, waarop u moet letten en – uiteraard – links naar verschillende bedrijven die ze verhuren of verkopen.

U bent particulier? Dan doet u er goed aan om zo’n machine te huren. Bij veel bedrijven kan u heel eenvoudig zo’n parketschuurmachine huren. We raden u aan om bij die firma’s eerst en vooral genoeg informatie in te winnen. Want afhankelijk van het type parket, of wat uw doel precies is, zal u een specifieke schuurder moeten huren. De gamma’s omvatten meestal kleine rotatieve (draaiende) schuurders, bandschuurmachines, hoekschuurders, vlakschuurders enzovoort. U doet er ook goed aan om een demonstratie te vragen bij het verhuurbedrijf, al zullen ze dit meestal zelf aanbieden.

Parket schuren

Als u uw parket vloer wil opknappen, zal u sowieso moeten beginnen met schuren. Net daarom is die demonstratie belangrijk: bij sommige parketsoorten is het opletten geblazen. Schuurt u te veel, dan is de kans reëel dat u veel te veel hout wegschuurt. Maar uw eigen veiligheid is natuurlijk ook van belang: zorg voor een stofbril, oorbeschermers en een goede verluchting van de kamer. Succes!

Berichten gemaakt 389

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven