Zelf parket schuren of niet?

Een vraag die professionals vaak te horen krijgen. Een goede professional die begaan is met z’n vak zal u dit hoogstwaarschijnlijk afraden. Een ding is zeker, om een parketvloer te schuren heeft u eerst en vooral heel veel geduld nodig en in het tweede geval een gezonde dosis expertise.

De meeste mensen die zelf ooit hun parket schuurden waren nooit tevreden over het resultaat. Over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van gehuurde apparaten die bijna nooit correct zijn afgesteld.

Parket schuren is een heel secuur werk en laat u misschien beter over aan een specialist. Zelfs die heeft veelal een grote uitdaging om uw parketvloer in de juiste toestand te krijgen.

Het resultaat is al gauw dat de vloer vol kuilen en schuurfouten zit. Deze zijn zelfs voor een vakman na de tijd zeer moeilijk te herstellen, dus weet waar u aan begint! Vergelijk dan meteen eens de kosten tussen het zelf huren van een machine, die u waarschijnlijk langer nodig gaat hebben dan u dacht, de dure schuurbanden en schijven, de enorme hoeveelheid stof, waarvan uw stofzuiger stuk kan gaan! En dan nog de nodige producten om de vloer af te werken.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven