Voordelen van waterontharders

Deze titel is niet zomaar in 3 zinnetjes samen te vatten. Want de voordelen van waterontharders zijn talrijk én belangrijk voor uw was en gezondheid. Leest u even mee?

Hard water (water met een te hoog gehalte aan kalk) hangt af van de regio waar u woont. Maar sowieso bevat alle (normaal) kraantjeswater kalk: een mengeling van magnesium en calcium. Die kalk heeft enkele vervelende nadelen. Het zorgt voor kalkaanslag op uw sanitair, veroorzaakt vervelende plekken op uw glazen (vooral in vaatwasmachines) en doet uw textiel na wassen van kleur veranderen en verharden.

De voordelen van waterontharders zijn dan ook logisch. Uw was voelt heerlijk zacht aan, en bovendien is de kans op verkleuren veel minder. Uw kleren gaan ook veel langer mee. Bovendien hebt u veel minder wasmiddel nodig.

Voor uw huid is zacht water ook alleen maar weldadig. Al ooit eens een douche genomen met waterontharder? Dan weet u waarover we spreken. Uw huid blijft heerlijk zacht, zonder dat u daar een speciale lotion voor nodig hebt. Bovendien is de kans op huidirritatie kleiner en kan u zachter – en dus efficiënter – scheren.

Met waterontharders keert u terug naar de natuur. Naar gezond en zacht water, en naar minder speciale hulpmiddeltjes om al die vervelende kalkaanslag te verwijderen.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven