Neem tijd om lekker te relaxen in een relaxzetel!

Na een lange vermoeiende dag kan je je in een relaxzetel volledig ontspannen. Relaxzetels bieden u een optimaal zitcomfort.

Bij een relaxzetel kan je het zitgedeelte kantelen. Zo kun je in een ergonomische houding relaxen. Dit is dan ook perfect voor mensen met rugklachten, spataderen, spierpijnen, … Vaak is een op maat gemaakte relaxzetel de oplossing voor uw probleem. Of het nu gaat om rugproblemen of andere problemen, relaxzetels op maat bieden de perfecte zit- en lighouding.

Naast het kantelen van het zitgedeelte hebben sommige relaxzetels een verstelbare rug, verstelbare kuitsteun, een sta-op functie en een slaap(lig) stand. De sta-op functie is ideaal voor mensen die moeite hebben met opstaan en gaan zitten. Een relaxzetel kan handmatig of elektronisch versteld worden. Sommige relaxzetels hebben ook een afstandsbediening. U kan uw relaxzetel integreren in uw salon of hoeksalon. U vindt relaxzetels in alle mogelijke kleuren, stoffen en stijlen.

Sommige relaxzetels zijn ook massagezetels. Een automatische massagezetel is een speciale zetel waarmee u wordt gemasseerd door elektronisch aangestuurde, automatisch bewegende onderdelen. Dit kan dan gaan om een rug-, heup-, hoofd-, been- en voetreflexmassage. Een massagezetel is zeker aan te raden voor mensen die door zittend werk en medische problemen weinig of geen beweging hebben. Ook voor mensen die veel sport beoefenen kan dit enorm ontspannend zijn.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven